Kivancsi vagyok milyen tapasztalatod volt.
Pár érdekes kérdés:
1. Miért jöttél a konferenciára? Mit vártál?
2. Megkaptad, amit szerettél volna?
3. Melyik eloadas/eloado tetszett a legjobban?
4. ...és a legkevésbé?
5. Mi volt a hozadéka hogyan fogod tudni hasznosÃtani?
Az én Válaszaim:
1. természetesen a sör miatt! :) ..és egy ötletért, amit hazavihetek és hasznalhatok.
2. Igen. Online szolaltatast inditunk iden és az elso eloadason megvolt.
3. Csiszár Dénes és Dobó Matyi elÅ‘adása. Az elsÅ‘nek sajnos csak a végére értem oda. jó elÅ‘adók és 'szállÃtottak' a tudast...
4. meg kell mondjam a kerekasztal beszelgetesek nem tetszettek (megj1: egy kivetellel, megj2: nem lattam mindet). Kevés volt az interakcio a kozonseggel és hát na... nekem unalmas volt:)
5. networking, egyértelmű.
még egy FONTOS:
gratula a szervezőknek és a személyzetnek. profi munkat végeztek, szerintem mindenki jol erezte magat!:)
egy kis csuszas a vegere osszejott. Ahogy eszrevettem az eloadok rendesek voltak, általaban tartottak az idot. Leginkabb a közönség kérdéseinel ment el az ido... pedig ez a legjobb része:)
Üdv,
Vencel
1. Web 2.0-ás ötleteket akartam gyűjteni, és kvázi impulzusokat vártam.
2. Abszolút elégedett vagyok, annyi jó ötletet, kezdeményezést hallottam ill. ismertem meg amennyire nem is számÃtottam. Itt jegyzem meg, hogy (Ãgy utólag) nagyon sajnálom, hogy 3 teremben párhuzamosan mentek az elÅ‘adások, mert biztos vagyok benne, hogy egy csomó jóról lemaradtam.
3. A legjobb előadás – szerintem – Meskó Bertalan „e-páciensek és virtuális orvosok†volt, de nagyon tetszett még a Csiszár Dénes workshop-ja, Doransky előadása, ami egyrészt nagyon hasznos volt másrészt roppant élvezetes (még úgy is, hogy csak a második felére értem oda), és szuper volt az „Appvertising†Alex Poulson és Bányai Zsolt előadásában is.
4. A Vatera tranzakciója cÃmű elÅ‘adás szerintem eléggé "eredménytelen" volt, mert semmilyen használható információval nem szolgált, csupa általánosság hangzott el, és (szerintem) pont azt nem mutatta be részletesen, ami a beharangozóban olvasható volt.
5. Egyrészt nagyon jól éreztem magam, egyfajta lendületet kaptam, másrészt hogy hogyan fogom tudni hasznosÃtani, azt majd meglátjuk ;-))
Ami a szervezést és lebonyolÃtást illeti, szerintem minden nagyon rendben volt.
Köszönöm! :-)
If you are already a member, sign in.
Otherwise, visit the IV. Web 2.0 Symposium home page to join.