To:

All

Subject:

mit esznek a startupok? - avagy tedd fel te is, amit fel kell tenned!

Wednesday, February 25 at 07:18PM

http://www.pathable.com/events/websymp4/meetings/772

intelligens, erdekes, szenvedelyes, neha kifejezetten feledhetetlen kerekasztal-beszelgetesre szamitok a resztvevok reszerol.

ugyanakkor szivesen vennem, ha ti is tennetek fel kerdeseket, feldobnatok temakat. vegul is miattatok leszunk a szinpadon, nem magunk miatt. ugyhogy ha van otlet, tema, javaslat, kerdes, irjatok batran.

Wednesday, February 25 at 10:11PM

Remélhetőleg a napokban befejeződik a Facebook Connect adaptálása a Molyon, és akkor integrációs témában is lehet pár friss élmény...

Thursday, February 26 at 12:55AM

a kérdés kézenfekvő: belefognának-e újra, tudva hogy mi lett belőle?

de nehogy itt válaszoljátok meg, mert akkor nem lesz min izgulni keddig :)

Thursday, February 26 at 09:45PM

Ez egy jó kérdés... Legalább felkészülök a válasszal :-) Annyira felcsigázott Gergely felvezetése, hogy már magam is kiváncsi lettem, merre fog kanyarodni a beszélgetés!

Friday, February 27 at 05:37AM

Azt gondolom Zsolt kérdése költői:-)

Friday, February 27 at 04:25PM

en azert nagyon remelem h egy-egy exkluziv bejelentessel, erdekesseggel, megrazo vallomassal minden kerekasztal tag keszul.

Friday, February 27 at 10:07PM

Nagyon kíváncsi vagyok én is, (főként) emiatt a beszélgetés miatt a megyek konferenciára. Ja, és persze szia Péter! Úgy látszik itt is találkozni fogunk! :)

Saturday, February 28 at 04:58PM

en azt szeretném megtudni, ami asszem orok kerdes a tech kozosseg koreben, hogy miert nem facebook appokat csinaltok, miert sajat social networking szajtot?

tudja-e valaki, hogy mas kelet europai orszagban is ennyire nagy hagyomanya van social networking szajtokat kesziteni?

ha jol ertem az az egyetlen termektipus, ami kelloen hataron belul tarthato, hogy legyen ertelme magyar specifikusnak kesziteni. Maskepp fogalmazva: a social networking szajtok azert viragoznak magyarorszagon, mert epp _nem_ a globalis internet alkotta piacon mukodnek, hanem a lokalitast hangsulyozzak.

ennek egyik oka talan, hogy magyarorszagon a nyelvoktatas olyan, amilyen. Sved orszagban mindenki felkoltozott a facebookra, angolul bloggolnak.

Sunday, March 01 at 04:33AM

A Facebook tulajdonképpen magyar, legalábbis a magyar tagok többsége magyarul használja. A saját site és a Facebook-application lét közötti választás meg kicsit olyan, mint a gyereknevelés: az emberek nem adják intézetbe a kölköket, pedig egyszerűbb és gazdaságosabb lenne. De hát mégiscsak egy saját valamiről van szó. A többit meg a beszélgetésen...

Sunday, March 01 at 06:12PM

Engem az foglalkoztat, hogy a közösségi szolgáltatások miért nem támogatják a hangkommunikációt (facebook, iwiw, lovebox, secondlife, wow és a többi) ? Technika, sávszélesség ? Az emberek már csak chatelni képesek ? Kínos a csend, nincs mit mondani ?
- Hamarosan talán válaszom is lesz rá miután elindult a visuland.

Sunday, March 01 at 09:41PM

Chat-elni lehet csendben...

Tuesday, March 03 at 06:11AM

Nos akkor mindenkinek eredményes konferenciát és jó szórakozást!