http://www.pathable.com/events/websymp4/meetings/772
intelligens, erdekes, szenvedelyes, neha kifejezetten feledhetetlen kerekasztal-beszelgetesre szamitok a resztvevok reszerol.
ugyanakkor szivesen vennem, ha ti is tennetek fel kerdeseket, feldobnatok temakat. vegul is miattatok leszunk a szinpadon, nem magunk miatt. ugyhogy ha van otlet, tema, javaslat, kerdes, irjatok batran.
Remélhetőleg a napokban befejeződik a Facebook Connect adaptálása a Molyon, és akkor integrációs témában is lehet pár friss élmény...
a kérdés kézenfekvő: belefognának-e újra, tudva hogy mi lett belőle?
de nehogy itt válaszoljátok meg, mert akkor nem lesz min izgulni keddig :)
Ez egy jó kérdés... Legalább felkészülök a válasszal :-) Annyira felcsigázott Gergely felvezetése, hogy már magam is kiváncsi lettem, merre fog kanyarodni a beszélgetés!
Azt gondolom Zsolt kérdése költői:-)
en azert nagyon remelem h egy-egy exkluziv bejelentessel, erdekesseggel, megrazo vallomassal minden kerekasztal tag keszul.
Nagyon kÃváncsi vagyok én is, (fÅ‘ként) emiatt a beszélgetés miatt a megyek konferenciára. Ja, és persze szia Péter! Úgy látszik itt is találkozni fogunk! :)
en azt szeretném megtudni, ami asszem orok kerdes a tech kozosseg koreben, hogy miert nem facebook appokat csinaltok, miert sajat social networking szajtot?
tudja-e valaki, hogy mas kelet europai orszagban is ennyire nagy hagyomanya van social networking szajtokat kesziteni?
ha jol ertem az az egyetlen termektipus, ami kelloen hataron belul tarthato, hogy legyen ertelme magyar specifikusnak kesziteni. Maskepp fogalmazva: a social networking szajtok azert viragoznak magyarorszagon, mert epp _nem_ a globalis internet alkotta piacon mukodnek, hanem a lokalitast hangsulyozzak.
ennek egyik oka talan, hogy magyarorszagon a nyelvoktatas olyan, amilyen. Sved orszagban mindenki felkoltozott a facebookra, angolul bloggolnak.
A Facebook tulajdonképpen magyar, legalábbis a magyar tagok többsége magyarul használja. A saját site és a Facebook-application lét közötti választás meg kicsit olyan, mint a gyereknevelés: az emberek nem adják intézetbe a kölköket, pedig egyszerűbb és gazdaságosabb lenne. De hát mégiscsak egy saját valamiről van szó. A többit meg a beszélgetésen...
Engem az foglalkoztat, hogy a közösségi szolgáltatások miért nem támogatják a hangkommunikációt (facebook, iwiw, lovebox, secondlife, wow és a többi) ? Technika, sávszélesség ? Az emberek már csak chatelni képesek ? KÃnos a csend, nincs mit mondani ?
- Hamarosan talán válaszom is lesz rá miután elindult a visuland.
Nos akkor mindenkinek eredményes konferenciát és jó szórakozást!
If you are already a member, sign in.
Otherwise, visit the IV. Web 2.0 Symposium home page to join.